Karel Gott patří do důchodu? Kvůli nemoci ruší koncert, fanoušci jsou nekompromisní!

Karel Gott 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. listopadu 2018 14:55

Karel Gott na tom není zdravotně dobře! Mnohonásobný Český slavík musel zrušit koncert, který měl naplánovaný na tento víkend!

Devětasedmdesátiletý zpěvák je opět nemocný! Kvůli zdravotním problémům musel zrušit naplánovaný koncert!

„Vážení příznivci Karla Gotta, Galavečer hvězd v Plzni, který se měl uskutečnit tuto sobotu, tj. 17. listopadu, se z důvodu akutního respiračního onemocnění pana Gotta přesouvá na 12. ledna 2019. Děkujeme předem za Vaše pochopení,“ uvedl na sociálních sítích management Karla Gotta.

Není to první vystoupení, které zpěvák musel v poslední době zrušil nebo přesunout. V říjnu kvůli náhlé nemoci odvolal účast hned na dvou akcích. Tehdy měl zpívat například na koncertě skupiny Alphaville v Praze, jejich hit Forever Young, ve české verzi Být stále mlád.

Fanoušci Gottovi na sociálních sítích přejí brzké uzdravení. „Hlavně ať se pan Karel Gott uzdraví a je v pořádku,“ vzkázala mu paní Míša. „Brzy se uzdravte, pane Karle,“ popřála mu Marie.

Řada fanoušků se ale také domnívá, že by zpěvák měl zvolnit nebo dokonce odejít do důchodu! „Brzké uzdraveni přeji. Už prosím zvolněte a užívejte si rodiny,“ radí mu paní Jana. „Měl by toho už nechat. Zdraví je snad přednější. Zpěvák je to skvělý, ale měl by si sám říct, že už toho bylo dost,“ přidal se fanoušek Jindra.

Témata: Karel Gott sociální sítě