Výbuch a pak požár! Herečka z filmů pro dospělé Daisy Lee promluvila o zraněné mamince!

Daisy Lee 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. listopadu 2018 13:34

Při výbuchu a následném požáru v bytě v Příbrami byla před týdnem zraněna bývalá místostarostka Alena Ženíšková (ANO), matka proslulé české herečky filmů pro dospělé Daisy Lee. Právě její dcera prozradila, jak na tom zraněný žena je!

Ženíšková utrpěla popáleniny na 50 % těla. Vážně zraněnou ženu přepravil vrtulník na popáleninové centrum pražské vinohradské nemocnice. . Spolu s ní byly zraněny i dvě mladší děti, které také skončily v nemocnici.

Co přesně výbuch způsobilo, není zatím jasné. Mluví se ale o tom, že mohl vybuchnout krb.

A i když měla Daily Lee s matkou komplikované vztahy, po nehodě dala jasně najeco, co je pro ni důležité! „Až v takových situacích si člověk uvědomí třeba to, jak moc pro mě moje máma znamená. S mámou je to dost špatné. Ani k ní nemůžeme,“ napsala.

Pornoherečka Daisy Lee se v minulosti netajila tím, že její vztahy s matkou nejsou optimální. Oči jí otevřela až tragédie. "Až v takových situacích si člověk uvědomí, jak moc pro mě moje máma znamená. S mámou je to dost špatné, ani k ní nemůžeme," napsala tehdy na sociální sítě.

 Pak se ale herečka známá z filmů pro dospělé odmlčela. Informace o zdravotním stavu političky odmítla sdělit také nemocnice. S dostupem několika dní Daisy Lee prolomila mlčení a stav své maminky okomentovala na sociálních sítích. Prozradila, že je stále v nemocnici, detaily ale nezveřejnila.

Témata: Daisy Lee