Vzpoura ve StarDance! Takhle by to nešlo, musí se to změnit, naštvaly se celebrity

StarDance

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. listopadu 2018 11:21

Devátá řada oblíbeného pořadu  StarDance …když hvězdy tančí měla premiéru 13. října. Všichni počítali s tím, že skončí 15. prosince 2018. Jenže vedení České televize chtělo udělat změnu a finále vysílat až o týden později – tedy dva dny před Štědrým dnem!

To se ale nelíbilo nejen soutěžícím, ale i celému štábu! „Slyšel jsem to, že to chtěli dělat dvaadvacátého, ale bude to patnáctého! Mně by se to teda v tu předvánoční sobotu vůbec nehodilo, to máme představení s Partičkou, a to bych tam jako nemohl jet?“cituje Blesk Richarda Genzera (51).

Ten už sice ze soutěže i se svou taneční partnerkou vypadl, při finálovém večeru by se ale na parketu měli objevit všichni soutěžící – tedy i ti, kteří se do finále neprobojují!

Geňa ale není zdaleka jediný, komu se takové načasování vůbec nehodí! „Byl to tady hukot! Všichni už chtějí odjet na Vánoce k rodinám, být v klidu. Proto štáb od plánu upustil,“ řekl deníku dobře informovaný zdroj.

Na stránkách České televize se diváci termín finále prozatím nedojdou. Podle vyjádřená ČT se ale nakonec bude konat v původně původně plánovaném termínu. „Finále bude patnáctého prosince,“ říká bez bližších detailů PR manažerka soutěže Aneta Veselská.

A co nás teď čeká? V sobotu 24. listopadu ze StarDance nikdo nevypadne, bude se totiž tancovat pro dobré účely. V tomto dílu se StarDance spojila s Centrem Paraple. Pět tanečních párů bude tentokrát tančit pro charitu, a to ve speciálních choreografiích společně s těmi, kteří jsou odkázáni na invalidní vozík.

Témata: StarDance Richard Genzer Česká televize