Známá zpěvačka se naštvala: Tohle jestli Babišovi projde.... tak jsme národ s*áčů!

Natálie Kocábová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. listopadu 2018 12:34

Větší blábol jsem fakt nečetla, tvrdí zpěvačka a scenáristka Natálie Kocábová. Na sociálních sítích těmito slovy reagovala na kauzu údajného únosu Andreje Babiše mladšího na Ruskem okupovaný ukrajinský poloostrov Krym.

Dcera hudebníka a politika Michaela Kocába poukázala na rozhovor s Petrem Protopopovem, který pro Právo vysvětloval, jak se staral o Babiše mladšího a jak ho vzal na výlet na Krym.

„Jako větší scenáristickej blábol jsem fakt nečetla. Aneb Ruska roadmovie se schizofrenikem,“ vysmála se slovům Protopopova Kocábová.

Podle jejího mínění je tento příběh je snad ještě neuvěřitelnější než původní reportáž o únosu. „Nějakej kluk nechá svý firmy, začne žít s nemocným člověkem a pak ho odveze na Krym a nechá ho s holkou, co zná dva týdny (agentka),“ Shrnuje, co v onom rozhovoru s údajným únoscem Babiše zaznělo.

„No prostě na základě tohoto si myslím, že Babiš mladší fakt mluvil pravdu a je to nesmírně odporné. Chudák. Ach jo,“ dodala Natálie.

Navíc dodala, že ti, kteří chtějí českého premiéra hájit, u ní narazí. „Začala jsem odebírat z přátel lidi, co háji Babiše seniora. Jsem tak znechucena, že na nějaký názorový tolerance s*ru. Tohle jestli mu projde.... tak jsme národ s*áčů,“ dodala naštvaná zpěvačka.

Témata: Natálie Kocábová Andrej Babiš ml. Andrej Babiš