Pavel Novotný si roli starosty užívá! Dostal první "úplatek"!

Pavel Novotný si starostování užívá! 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. listopadu 2018 16:40

Pavel Novotný se proslavil jako bulvární novinář a moderátor, dnes ale vykonává úplně jinou práci. Po nedávných volbách se totiž stal starostou jedné z pražských částí! Jak je ale vidět, jako jako politik neztratil smysl pro humor.

V komunálních volbách letos kandidovali i známé české osobnosti. Jednou z nich byl i kontroverzní syn baviče Petra Novotného Pavel. Společně se svou sestrou Lenkou kandidovali do zastupitelstva obce Praha – Řeporyje, oba za ODS. Oba se do zastupitelstva obce dostali.

Novotný, který je členem ODS se dokonce stal starostou. Radnici v Řeporyjích tak vede s koalicí Zelených a Pirátů a hnutím ANO. Hned se pochlubil, že dostal velmi příjemný dar!

„Nevím, zda mohu jako starosta MČ zůstat influencerem, zda se to jako hodí , ale kluci z @connect__it mi z ničeho nic nechali na úřad do Řeporyj přivézt nové křeslo se slovy, že mi přejí do starostovského života hodně štěstí a mě to prostě udělalo radost!“ prozradil na Instagramu Pavel Novotný.

„Samozřejmě jen jsem se doradoval a dovytahoval před místostarosty, okamžitě jsem svým Pirátům dle koaliční smlouvy šel napsat do rejstříku lobbistických kontaktů, že jsem přijal dar od soukromé firmy, vzali to s nadhledem,“ směje se nový starosta Řeporyjí.

Novotný se konce rozpovídal o dress codu, který se jakožto politik teď snaží dodržovat! „Chodím do úřadu v košili a mám tu pro sychr sako a další košili,“ prozradil zvědavým fanouškům Novotný.

Témata: Pavel Novotný Praha