Yveta Blanarovičová mezi vojáky: Tady nemáš co dělat, na komediantství tady nikdo není zvědavý!

Yvetta Blanarovičová s válečnými veterány 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. listopadu 2018 14:02

Zpěvačka a herečka Yveta Blanarovičová se 11. listopadu vydala mezi válečné veterány. A jak přiznává, cítila se mezi nimi velmi nesvá!

Fotbalisté pražské Slavie a Zlína si v neděli 11. listopadu připomněli Den válečných veteránů, Slavia se proto rozhodla zápas věnovat českým válečným veteránům i vojákům, kteří bojují za naši zemi ve válečných konfliktech. Slavia na zápas do Edenu pozvala právě válečné veterány, kteří měli - stejně jako ostatní vojáci - vstup zdarma.

Na stadionu mezi veterány byla také zpěvačka a herečka Yveta Blanarovičová. „Naši veteráni na Slavii Praha. Hymna, vzdání úcty veteránům a padlým vojákům. Slyšela jsem příběhy, z kterých mne mrazilo v zádech. Při vstupu do VIP prostoru se to hemžilo vojenskými "šajbami",“ napsala k fotce z akce Blanarovičová.

Sama přiznává, že se mezi nimi cítila téměř nemístně! „Pomyslela jsem si: Tady nemáš co dělat, na komediantství tady nikdo není zvědavý,“ přiznala herečka a zpěvačka v jedné osobě.

Jenže pak ji to prý přešlo. „Vidět však, jak se tito kluci rozzářili a hned si chtěli povídat a fotit se, generál negenerál,...mne dojalo. To je důvod, proč dělám tohle řemeslo. Dělat lidi šťastnými,“ rozplývá se Yveta.

Ocenila také všechny české vojáky – a především veterány. „Máme dobré kluky v armádě. Čestné, férové a nebojácné. Atributy už tak těžko dohledatelné v okolním světě. I když tito kluci si už možná nikdy nezahraji fotbal, mají pořád pevný stisk a vnitřní sílu a já se s nimi cítila v bezpečí,“ dodala dojatá zpěvačka.

Témata: Yvetta Blanarovičová Čeští vojáci Den válečných veteránů (11. listopad) HC Slavia Praha