Kadeřávková z Ulice dál trpí: Už jsem nechtěla žít! Chtěla jsem to vzdát, vytrhnout si kapačku!

Anna Kadeřávková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. listopadu 2018 12:14

Jednadvacetiletá herečka Anna Kadeřávková už dlouhé měsíce bojuje se zákeřnou nemocí. Kvůli lymské borelióze bere léky doslova po hrstech, navíc musí neustále na kapačky. Přesto všechno se po dvouleté pauze vrátila do divácky oblíbeného seriálu Ulice!

Mladá herečka se léčí v Německu, protože čeští lékaři jí pomoci nedokázali. A přestože se Anička na většině fotek na svém Instagramu usmívá, přiznává, že už několikrát chtěla vše vzdát. „Pamatuju si dny, kdy jsem fakt nechtěla žít dál už ani jedinej den a chtěla jsem to všechno vzdát. Vytrhat si tu podělanou kapačku z těla a vysypat do záchoda celý moje pillboxy s lékama,“ popisovala nedávno na sociální síti Kadeřávková

„Fakt jsem měla pocit, že to nedám, že to prostě nejde. Že to nikdy v životě nezvládnu,“ říká Anička. Ihned ale dodává, že teď už se opět posunula dál. „Bylo to strašný. A občas to ještě stále je strašný. Ale naučila jsem se, že všechno jde. A člověk to prostě zvládnout může. A hlavně – musí. Protože proto jsme tu.“ vysvětluje.

Pak jí osud zasadil další ránu – po měsících léčby testy ukázaly, že stále není v pořádku! Přesto se vrátila do Ulice, kde hraje Rozinu Maléřovou. „Vrátit se do Ulice mi bylo nabídnuto a jelikož jsem to po mým odchodu fakt neplánovala, dlouho jsem to zvažovala. Nakonec jsme se s mou manažerkou rozhodly nabídku přijmout,“ vysvětluje herečka s tím, že smlouvu podepsala ještě předtím, než se o své nemoci dozvěděla.

Ani nemoc ji ale v práci neomezuje, dokonce na několik dní odjela natáčet na Island! „Byl to trochu takovej punkovej výlet, velkej stres, aby se všechno stihlo, a tak, ale zároveň boží zážitek. Točili jsme videoklip pro jednu -nejbožejší- kapelu,“ prozradila svým fanouškům herečka. Detaily si ale zatím nechala pro sebe.

A vedle toho ještě stihla natočit pohádku, kterou diváci České televize uvidí na Štědrý den! „Tybláho, na Štědrej večer fakt budu v televizi, mamiiiiii! Viděla jsem první ofiko ukázku pohádky Kouzelník Žito, kde hraju princeznu a mám k tomu jediný - je to kouzelný Těším se tak, že to ani není možný!“ přiznala mladá herečka!

„Musím říct, že většina věcí mě bolí furt stejně. Pro někoho se tedy může zdát, že se nezměnilo nic. Až na to, že se změnilo vlastně úplně všechno a jsem teď mnohem šťastnější,“ dodala na Instagramu Anička.

Témata: Anna Kadeřávková seriál Ulice