Poslední fotka před tragédií! Týnuš překvapila: To, že mě popálili, má tyhle výhody!

Týnuš Třešničková, poslední fotka před tragédií 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. listopadu 2018 11:29

Popálená česká youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková netrácí dobrou náladu! Ačkoliv je pořád hospitalizována v nemocnici v tureckém Istanbulu, na tragédii, která se udála, vidí i výhody!

Youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková a její partner byli popáleni při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. Během programu explodovala část hořlavé směsi, která potřísnila české občany, a ti začali hořet. Bez pomoci zaměstnanců či přihlížejících se jim nakonec podařilo uhasit se navzájem.

Zatímco muž má popáleniny na 15 procentech těla, youtuberka na 35 procentech. U obou se jedná o popáleniny druhého stupně. Vše se odehrálo ve chvíli, kdy jeden z číšníků nalil před barovým stolem do ohně olej, avšak plameny se začaly rychle šířit a popálily několik lidí. Podle britského webu MailOnline byli zraněni čtyři turisté a Třešničkové chytly šaty.

Týnuš nyní na instagramu zveřejnila poslední fotku před tragédií a připsala k ní, že byla nafocena jen pár hodin před tím, než došlo k hrozivé události. "Neskutečné, jak se život do pár vteřin může změnit. Já jsem ale pozitivní člověk a vždy se na všem snažím zaměřit na to kladné," uvedla.

A toho kladného našla spoustu. "Je vás tu díky tomu asi o 40 tisíc navíc, takže welcome. S dnešním algoritmem instagramu bych to sbírala pěkně dlouho. Ale co je nejhlavnější, člověk si urovná priority a začne si vážit věcí, které dosud byly samozřejmostí," svěřila se.

Od prvního dne se prý nejvíc těší na svojí postel. "A až se probudím vedle svýho dokonalýho přítele, který mi je tou největší oporou. Jo a taky až konečně budu moct být víc aktivní tady, už mi všichni chybíte," dodala.

Témata: Týnuš Třešničková