Lucie Bílá šokovala Čechy! Takovouhle nálož kritiky asi nečekala!

Lucie Bílá 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. listopadu 2018 16:10

Zpěvačka Lucie Bílá se rozhodla uspořádat charitativní prodej svého oblečení. Fotkou, kterou zveřejnila na sociální síti, ale rozpoutala salvu útoků.

"Takhle nějak to dnes od rána u nás vypadá. Chystám vánoční bazárek svého oblečení. 24. a 25. 11. u nás v Otvovicích na Formance. Proč? Moc bych si přála opravit naši místní kapličku," napsala Bílá na sociální síť.

Na fotografii je ale v pozadí vidět klec a o Bílé je známo, že má doma pejska. To stačilo k tomu, aby se mnoho lidí doslova zděsilo. "Bože co ta klec to je na toho pejska co máte, doufám že ne jinak je to chudák," píše jeden z uživatelů v komentářích.

"Na koho je ta klec??? Snad ne na vašeho bulíka. Bulterier patří k rodině a ne zavřený do klece. Je to jeden z nejkontaktnějších psů, tak proč klec???" ptá se další.

Podobných příspěvků se pod fotkou vyrojilo hned několik a situace se tak neobešla bez povšimnutí veřejnosti. Redaktoři serveru stars24.cz se ale zeptali několika veterinářů na jejich názor na klec pro psi a jejich názor se prakticky shoduje: Jde o klec na převážení pejska a čtyřnohým mazlíčkům rozhodně nijak neublíží.

Témata: Lucie Bílá