Těžký podzim Lucie Vondráčkové: Schytává ránu za ranou! Teď truchlí celá rodina!

Lucie Vondráčková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. listopadu 2018 14:26

Zpěvačka Lucie Vondráčková rozhodně neprožívá veselý podzim! Vedle rozvodu se musí vypořádat se ztrátou svých blízkých i s faktem, že diváci její nový film hodnotí jako totální propadák!

Lucie prochází obtížným rozvodem s hokejistou Tomášem Plekancem. Navíc jí hrozí, že se bude muset stěhovat zpět do Česka, i když doufala, že její synové budou dál chodit do školy v Kanadě!

Do toho ovšem rodinu Vondráčků zasáhly další smutné zprávy! Na začátku října náhle zemřel Milan Berka (†50), kytarista a dlouholetý člen skupiny Vokobere, jejímž členem je také tatínek Lucie Jiří Vondráček. Sama Lucie se skupinou svého otce v minulosti také vystupovala. Společně nazpívali několik písní.

A aby toho nebylo málo, o pár dní později Vondráčkům zemřel milovaný člen rodiny – kočka Žížala- „Moje kočička Žížalka odešla do kočičího nebe a já mám pořád slzy v očích a smutek v duši. Malou a tehdy ještě slepou kočičku jsme vypiplali i s jejím bráškou, když jim týden po narození umřela jejich krásná maminka Pusinka. Zachránili jsme je a oni nám to svojí kočičí láskou vraceli 14 let,“ truchlil Jiří Vondráček.

„Byla to úžasná a věrná kamarádka,“ dodal smutný hudebník .

A náladu Lucii nespravila ani její kanadská prvotina - film The Perfect Kiss (Dokonalý polibek), který částkou 200 tisíc kanadských dolarů (cca tři miliony korun) i manžel Lucie Vondráčkové hokejista Tomáš Plekanec, který tou dobou hrál v NHL za celek Montreal Canadiens.

U diváků snímek úplně propadl, na CSFD získal pouhých 14 procent ze sta. O něco lépe se mu vede v mezinárodní databázi IMDB.com, kde mu diváci zatím dali 4,5 hvězdy (maximum je 10 hvězd).

Témata: Lucie Vondráčková film Perfect Kiss Tomáš Plekanec