Gott utekl za hranice? Tomuhle setkání se chtěl vyhnout!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. listopadu 2018 17:42

Karel Gott měl původně vystoupit na velké show Má vlast 2018 na pražském Žofíně. Nakonec z toho ale vycouval, resp. to udělala jeho tchýně, a zpěvák měl navzdory doporučení lékařů odletět v daném termínu do zámoří. To se ale ze záhadných důvodů nestalo.

Na show měl podle předběžné domluvy vystoupit i sám Karel Gott. Jeho přítel Radan Dolejš, který vše zařizuje, se s ním ale nakonec ohledně příprav nesešel. Gott totiž údajně měl být v termínu akce v zámoří.

"Když pan Dolejš volal kvůli schůzce, telefon nikdo nezvedal. Nakonec mobil pana Gotta vzala nějaká paní, myslím, že tchýně, a oznámila, že pan Gott na Žofíně zpívat nebude, protože bude v Americe,“ prozradil Blesku pořadatel. 

S podivem je, že se Gott 7. listopadu objevil i s Lucií Bílou v živém vysílání na rádiu a o den později na setkání fanklubu. Lékaři mu navíc cestu za oceán striktně zakázali.

Proč se tedy Gott účasti na galavečeru chtěl vyhnout? Podle Blesku proto, že se nechtěl potkat s Ondřejem Havelkou, manželem Alice Kovácsové, pro kterou měl zpěvák dlouhá léta velkou slabost. Je to opravdu důvod k tomu, vymýšlet si cestu do Ameriky?

Témata: Karel Gott