Pomeje se definitivně zbláznil? Urychleně musí do blázince!

Pomeje, Jiří

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. listopadu 2018 16:21

Jiří Pomeje je podle všeho zralý na hospitalizaci v blázinci. Smska se sebevražedným podtextem, která v posledních dnech rezonuje internetem, je tak zřejmě jen špičkou ledovce.

Pomeje údajně poslal serveru Extra sms zprávu, v níž napsal: "Zabila mě moje žena". Následně přitom popřel, že by takovou zprávu někdy posílal. A lidé kolem něj se bojí o jeho duševní zdraví.

Pavel Pásek, bez kterého by Pomeje neměl kde bydlet a co jíst, ho proto žene na léčení. "Nedá se jinak. Je nejvyšší čas. Jirka musí do odmašťovny," tvrdí. Bez Páska by přitom Pomeje skončil jako bezdomovec. Neměly by ani korunu.

"S Jirkovým tátou dnes neděláme nic jiného, než že hledáme patřičné zdravotnické zařízení, kam bychom ho okamžitě umístili. Přestává to být legrace. Jeho stav je naprosto za hranou," dodal Pásek.

Je na tom prý tak špatně, že ani neví co je za den. Na prášky jsou z něj všichni jeho nejbližší a i jeho žena Andrea už mu několikrát říkala, aby se šel léčit. Pokud nyní nebude, možná opravdu jako bezdomovec skončí.

Témata: Jiří Pomeje