Velký zvrat u Jiřího Pomeje? Boj o malou Aničku právě začal!

Pomeje, Jiří 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. listopadu 2018 10:26

S Jiřím Pomeje je to jako na houpačce! Herec se právě rozvádí se svou manželkou Andreou, která si už mezitím našla nového partnera. A i když na tom není herec a producent příliš dobře, kvůli své malé dcerce Aničce se snaží ze všech sil dát do pořádku!

S Jiřím to v posledních letech jde z kopce. Kromě zdravotních problémů, rozvodu a problémů s alkoholem se herec ocitl téměř na ulici! A zatímco jeden den vypadal jako totální zkrachovalec, další den jej novináři potkali jako vymydleného fešáfa!

Pomeje má totiž hrůzu z toho, že by jeho dcerku Aničku mohl adoptovat nový přítel jeho manželky Andreji Petr Plaček!

„Mluví jen samé nesmysly, v hlavě si vytváří konstrukce a lži, kterým pak sám uvěří. Úplné bludy. Třeba mě obvinil, že chce Petr adoptovat Aničku.“ prozradila nedávno Andrea.

A jak je vidět, averze vůči Petrovi Pomejeho stále nepřešla! „Nevím, proč mi má cizí chlap radit, jak mám žít, a chtít adoptovat mou dceru,“ řekl serveru Expres Pomeje, který je odhodlaný za Aničku bojovat zuby nehty!

A i když ještě před pár dny vypadal jako zoufalec, který se sotva belhá o holi, teď se hodil „do pucu“, mikinu vyměnil za koženou bundu a jasně ukázal, že svoje slova o malé dcerce myslí naprosto vážně!

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje Petr Plaček