Pomeje promluvil o novém nádoru: Opravdu mám bolesti! Doktor mi řekl, že...

Jiří Pomeje 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. listopadu 2018 14:06

Rozvod Jiřího a Andreji Pomeje rozhodně neprobíhá v klidu! Zatímco dýdžejka už udělala další krok a našla si nového partnera, herec se se vším nedokáže smířit a tvrdí, že se u něj objevil další nádor! Podle Andreji ji její manžel citově vydírá, Jiří ovšem tvrdí, že je na tom opravdu zle!

Andrea se nechala slyšet, že Jiří bere léky na spaní a občas možná jedná v deliriu. „Naše poslední komunikace před třemi dny a byla zase plná lží. Tvrdil mi, že má nádor v břiše, tak jsem zavolala jeho lékařům, kteří mi řekli, že to není pravda," prozradila Blesku šokovaná Andrea s tím, že ji její manžel citově vydírá!

Pomeje ale trvá na tom, že je skutečně nemocný! „Mám opravdu bolesti a potřebuji CT vyšetření. Doktor mi nařídil, že zatím musím zůstat v naprostém klidu, dokud se neukáže, o co jde," tvrdí Pomeje Blesku.

Jenže zatímco chvíli mluvil o vyšetření žaludku, následně požadoval vyšetření nohy. Zdá se tedy, že i on sám nedokáže odpovědět na to, co mu vlastně je!

Plné zuby už toho má také jeho otce, který za Jiřím osobně přijel z Českých Budějovic do Prahy, aby jej donutil navštívit lékaře! Faktem totiž je, že herec už nějakou dobu chodí o holi. Podle Andreji jde o problém s kyčlí, který Jiří dlouhodobě zanedbává!

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje