Peklo u Gondíků! Krach manželství kvůli StarDance?

Dalibor Gondík a jeho taneční partnerka prochází drsnou krizí!

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. listopadu 2018 13:32

Moderátor a herec Dalibor Gondík si kvůli taneční soutěži StarDance prochází pekle. Jakoby nestačily problémy s taneční partnerkou, doma to taky nemá růžové. Soutěž mu zkrátka zavařila na všech frontách.

Moderátor a herec Dalibor Gondík se svou taneční partnerkou zatím proplouvají soutěží Stardance bez nejmenších obtíží a dokonce patří mezi favority celé show. Jenže v kuloárech se šeptá o tom, že si Gondík s tanečnicí Alicí Stodůlkovou vůbec nerozumí!

Mezi Daliborem a Alicí to údajně pořádně skřípe! To ostatně zřejmě neuniklo ani oku pozorného diváka, který jejich výkon sleduje. Jejich nesoulad je někdy zřejmý nejen z jejich tance, ale i chování a výrazu!

Pořad České televize ale zamotal Gondíkovi i rodinné vztahy. Daliborova žena totiž propadá zoufalství. Už ani neví, jak její manžel vypadá.

"Nedávno mi třeba přišla SMS od mojí ženy, kde se mě ptala, zda jsme pořád ještě manželé, že si nějak nemůže vzpomenout, jak vypadám. Zabírá mi to veškerý můj čas. Když k tomu připojím to, že se teď ještě rozjelo divadlo, sezona s kapelou – a já mám těch kapel několik -, všechno to frčí, tak toho mám hodně," řekl Gondík časopisu Sedmička.

Témata: StarDance Dalibor Gondík