Hádka mezi Gottem a Nohavicou! Za vše může pokrytectví a Putin!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. listopadu 2018 11:47

Písničkář Jaromír Nohavica převzal od ruského prezidenta Vladimira Putina Puškinovu medaili. Před několika lety přitom nemohl vystát, že jeho pěvecký kolega Karel Gott zpívá ruskému režimu a tamním politikům.

Vše se odehrálo přesně před pěti lety. Nohavica tehdy odlétal z ruzyňského letiště v Praze na několik vystoupení do Moskvy, a shodou okolností se v téže odletové hale nacházel i Karel Gott.

I on odlétal do ruské metropole, měl vystoupit na oslavě narozenin kontroverzního ruského armádního souboru Alexandrovci. Deník Aha je chtěl oba vyfotit, to ale Nohavica odmítl.

"Já se s Karlem nechci fotit, nehodí se to! Každý tam jedeme za jinými účely. On jede zpívat armádě a politikům, já normálním lidem," bojkotoval tehdejší režim v Rusku Nohavica.

Chtěl dokonce, aby Gott nevěděl o tom, že do Moskvy letí také. Karel ale byl informován a vrátil mu útok. "Jarek by se asi styděl mít fotku se mnou, když je ten písničkář," rýpnul si ostře do Nohavici.

Oba tak zatvrzele odmítali přítomnost toho druhého "Nechtějte, abychom se fotografovali spolu, nehodí se to! Já rozhodně Alexandrovcům a ruským politikům zpívat nejedu!" zuřil Nohavica.

Uplynulo pět let a od ruských politiků poslušně přebírá ocenění a medaile.

Témata: Karel Gott Jaromír Nohavica Rusko Vladimír Putin