Popálená Týnuš schytává ránu za ránou! Nejdřív nemocnice, teď soud!

Třešničková, Týnuš 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. listopadu 2018 8:44

Popálená česká youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková je nadále hospitalizována v nemocnici v tureckém Istanbulu. Její stav se sice zlepšuje, domů se ale jen tak nepodívá.

Youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková a její partner byli popáleni při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. Během programu explodovala část hořlavé směsi, která potřísnila české občany, a ti začali hořet. Bez pomoci zaměstnanců či přihlížejících se jim nakonec podařilo uhasit se navzájem.

Zatímco muž má popáleniny na 15 procentech těla, youtuberka na 35 procentech. U obou se jedná o popáleniny druhého stupně.

Vše se odehrálo ve chvíli, kdy jeden z číšníků nalil před barovým stolem do ohně olej, avšak plameny se začaly rychle šířit a popálily několik lidí. Podle britského webu MailOnline byli zraněni čtyři turisté a Třešničkové chytly šaty.

Tragédií se zabývají turečtí policisté, ti ale zatím s případěm moc nepohnou. Čekají totiž, až se Týnuš zcela zotaví. Podle Extra je předpoklad takový, že by vyšetřování mohlo být uzavřeno do tří až čtyř měsíců.

V tu chvíli začnou dva soudy, jeden civilní a jeden trestní. A to pro Týnuš není dobrá zpráva. Nejen, že může být k soudu předvolána jako svědek, ale padá tím šance na mimosoudní vyrovnání, které si přála.

Témata: Týnuš Třešničková