Monika Štiková si v Německu našla práci! Neuvěříte, co dělá!

Monika Štiková v Německu dělá řidičku! 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. listopadu 2018 13:38

Monika Štiková nechala rodinu v Česku a vydala se za svým mladým zajíčkem (21) do Německa. Právě tam totiž její milenec Petr hraje hokej. A aby jen tak neseděla doma, našla si i Monika v Německu práci!

Mladý přítel Moniky Štikové hraje v Salzgitteru v Dolním Sasku hokej. A Monika samozřejmě patří k jeho největším fanynkám! „Salzgitter zase vyhrál... Dnes 5:2....HURAAAA,“ radovala se před pár dny.

Dokonce se pochlubila, že sama v Německu pracuje. Na Instagramu vyvěsila fotku, ke které napsala: „Mezi prací.“ Detaily ale neprozradila. A tak se její followeři samozřejmě začali zvědavě ptát, co že to vlastně dělá! „S dětma,“ tajemně prozradila Štiková.

„Vozím děti imigrantů ze zemí třetího světa do školy a ze školy,“ prozradila Monika pro eXtra.cz. K práci se prý dostala prostřednicím hokejového klubu, kde hraje její zajíček Petr hraje.

A jak se zdá, dělat řidičku ji baví! „Samozřejmě, že peníze jsou potřeba, ale je to hlavně zábava. A když se spojí zábava a peníze, je to vůbec nejlepší,“ dodala Monika.

Kolik si vydělává, ale prozradit nechtěla. „Podívejte, v Německu je tohle docela ceněná práce, lidé nesvěří do péče svoje dítě jen tak někomu, takže jsem za to ráda,“ práskla!

Témata: Monika Štiková Německo