Upřimná zpověď Ewy Farné: Úspěch mě o hodně normálních věcí připravil!

Ewa Farna ukázala svoje přednosti! 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. listopadu 2018 11:14 | Aktualizováno: 7. listopadu 2018 13:42

Ewě Farné je sice jen 25 let, téměř polovinu života se ale už věnuje zpěvu. Je to právě 12 let co vyšlo její první album. A tak se rozpovídala o tom, jak se díky tomuto úspěchu její život úplně změnil!

„Dnes je to 12 let od dne, kdy vyšla moje první deska, kterou jsem natočila ve 12 letech. Měls mě vůbec rád,“ zavzpomínala na sociálních sítích Ewa Farná. „Otevřela mi mnoho cest a svým úspěchem, hlavně díky vám, vlastně definovala, co budu dalších pár let dělat,“ vzkázala svým fanouškům.

Přiznává, že právě tehdy se jí změnil celý život. „Teď je to 12 let co zpívám a věnuju se tomu vlastně každodenně. Ta deska definovala to, kým dnes jsem - zpěvačkou. Samozřejmě, že pak nasledovala dřina, práce, aby se ten úspěch potvrdil a “nezrychlokvaškovatěl“, ale v podstatě mi ve 12 nalajnoval pracovní život,“ filosofuje zpěvačka.

Ewa ale zároveň uznává, že to nebylo jen růžové. „Mnohé mi dal a taky o hodně normálních věcí připravil... Ale když na to teď koukám, jsem pyšná. Na team kolem sebe, na své fanoušky, na lidi, kteří mi věřili, na rodinu, která podporovala. Ale pyšná i na sebe,“ prozradila.

A proč to všechno vlastně říká? „Píšu to proto, že jsem ráda, že mě rodiče vychovali tak, že mě to množství hejtů (ze začátku na to, že jsem Polka v Čechách, že mám rovnátka, že jsem produkt, loutka..) a teď (na moji váhu, oblékání a kdo ví co všechno) doslova NEZABILO. Že i přes netradiční dětství, vyrůstání před kamerama a pohledy lidi, jsem myslím docela normální holka. Nefetuju, nechlastám, jsem i šťastná, mam partnera. Obrovsky děkuju tedy všem, kteří se na mém životu podílí a podíleli a Bohu za silu,“ ukončila své vyznání Farná.

Témata: Ewa Farna