Ve StarDance skončil Mišík! Gondík a Tomicová dopadli tragicky!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. listopadu 2018 22:27

Dalším sobotním večerem pokračovala divácky oblíbená taneční soutěž StarDance. Páry v ní opět předvedly dva tance, kterými byly slowfox a paso doble. Adam Mišík a Kateřina Krakowková ale dnešní večer podle diváků nezvládli a vypadli. Moc dobře si ale nevedli ani favorité soutěže.

Jako první zatančili slowfox Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková. Porota ocenila jejich pojetí i projevené emoce a emoce a páru udělila 29 bodů.

Adam Mišík a Kateřina Krakowková přišli na parket jako druzí a paso doble jim očividně nesedlo. Zklamaná porota udělila páru 25 bodů a neopomněla Mišíka upozornit na řadu chyb.

To ostatně "ocenili" i diváci, kteří tento taneční pár dnes poslali domů. Mišík s Krakowkovou si tak zatancují příště až v posledním díle, kde se opět sejdou všechny páry.

Třetím párem v pořadí byla Veronika Arichteva a Michal Necpál. Jak už bývá zvykem, Arichteva si za svůj výkon neodnesla nejvyšší ohodnocení. Porota upozornila především na slabou práci nohou a pár ocenila 27 body.

Richard Genzer a Jana Zelenková, kteří tančili jako čtvrtí, dopadli o něco lépe. Podle poroty se bývalý tanečník zlepšuje a za dnešní výkon si odnesl 30 bodů.

Překvapením večera byli David Svoboda a Veronika Lálová. Jejich slowfox porotu uchvátil a páru vynesl nejvyšší dnešní skóre, plných 37 bodů.

Naopak zklamáním večera byl hned následující pár, Marek Dědík s Pavlou Tomicovou. Jejich výkon se tentokrát neobešel bez větších chyb a odnesli si za něj pouze 25 bodů.

Dalším zklamáním byl i Dalibor Gondík a Alice Stodůlková. Podle poroty dnes místy vypadali směšně a odnesli si smutných 24 bodů. 

Daniela Písařovicová a Michal Mládek, kteří tančili jako poslední, také příliš neuspěli. Porota je sice ocenila za zlepšení, přesto jim udělila pouze 26 bodů.

Témata: StarDance Adam Mišík