Agáta Prachařová v bolestech! Zranila si nohu, práci ale odříct nechtěla!

Agáta Prachařová párty proseděla, měla nohu v ortéze 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. listopadu 2018 10:15

Agáta Prachařová je nezmar! I když měla v říjnu nepříjemně zraněnou nohu, nedokázala odříct práci! Fotila proto v bolestech a o přestávkách si ulevovala mraženou zeleninou!

„Když ti tělo samo řekne stop a když si talent,“ „pochlubila“ se svém zraněním na sociálních sítích Agáta v první polovině října, dodala, že má natržený vaz a nalomenou kost.

Prozradila také, jak se jí to stalo. „Kuchyně, tlustý ponožky, vaření a moje šikovnost,“ popisovala smrtící kombinaci Prachařová, která v kuchyni uklouzla a přisedla si nohu.

I přesto, že musela nosit ortézu, ale dál pracovala. Měla ale bolesti a tak musela trošku zpomalit. A to samozřejmě není s dvěma dětmi opravdu těžké.

„Bylo mi blbý rušit focení pro vlasovou kosmetiku kvůli tomu, že mám v čoudu nohu," vysvětlovala pro Super.cz Prachařová, která kampaň fotila i v bolestech. V pauzách si pak zraněnou nohu chladila mraženou zeleninou.

Dokonce se v říjnu objevila na party nového e-shopu. Nohu v ortéze ale šetřila a většinu večera proseděla. Navíc měla po boku manžela Jakuba Prachaře (35), který by ji v případě krize hned odvezl domů. „Ještě, že ho mám,“ pochvalovala si.

Teď už je modelka v pořádku a ortéza už je pryč. „Už je to dobré, naštěstí to nebylo zlomené,“ dodala Agáta.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař