Špatná zpráva pro diváky Ulice: Ze seriálu zmizí další oblíbená postava!

Tereza Bebarová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. listopadu 2018 18:47

Z divácky oblíbeného seriálu Ulice zmizí další výrazná postava! Tereza Bebarová alias Světlana Nyklová se už v posledních dílech téměř neobjevovala, teď odejde úplně!

Bebarová je se seriálem neodmyslitelně spjata, objevuje se v něm s přestávkami od počátku. Poslední dobou se ale na obrazovkách objevovala stále méně. Scénáristé Světlanu poslali na venkov, kde se vzpamatovává z intrik Mastného a Roberta, kvůli kterým skončila dokonce ve vazbě!

Ve skutečnosti má ale Bebarová mnohem příjemnější starosti! Třiačtyřicetiletá herečka čeká druhého potomka, který by měl již brzy přijít na svět! Herečka je těhotná s partnerem Ivanem Kotmelem, se kterým už má dceru Klaudii. Druhé dítě bylo plánované a herečka na to tvůrce seriálu připravila dostatečně dopředu.

„Původně to scenáristé vymysleli tak, že Světlana bude rok ve vazbě. To ale neprošlo, protože když to konzultovali s odborníkem, bylo jim řečeno, že je to hodně nereálné,“ práskla Tereza.

Scénáristé ale Světlanu neodepisují úplně, pouze ji natrvalo přestěhují do Málkova. Kdy se do Ulice vrátí, zatím netuší.

Bebarová těhotenství nijak netajila, ale ani jsem o něm neinformovala například na sociálních sítích. „Nedozvěděla se o něm média, takže ani moji herečtí kolegové v divadle dlouho nevěděli, že jsem těhotná. Po prázdninách se proto divili, že mám bříško,“ cituje Terezu stanice Nova.

Nakonec ale musela s pravdou ven! „Diváci si již všimli, že Světlana není v Ulici tak často jako dřív. Čím dál častěji se ptají na důvod, takže jsem se rozhodla, že jim ho prozradím, abych předešla nejrůznějším spekulacím. Světlanu ale v Ulici ještě budete minimálně čtvrt roku vídat,“ dodala herečka.

Témata: Tereza Bebarová seriál Ulice