Vztah Brožové a Soukupa je v krizi? Herečka prozradila detaily!

Brožová, Kateřina 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. listopadu 2018 10:35

Herečka a moderátorka Kateřina Brožová letos oslavila padesáté narozeniny. Není proto divu, že přišel čas na bilancování. Nepřímo popisovala, jak je na tom se vztahem s miliardářem a majitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem!

Fakt, že spolu Brožová se Soukup chodí , se provalila v roce 2014. Jenže jejich vztah prošel řadou krizí – ta asi největší přišla letos na jaře, kdy byl miliardář nachytán při líbačce s vizážistkou Simonou Zemanovou (39).

Kateřina se po zveřejnění fotek jejího přítele a ženy, kterou dobře zná, sesypala. Jak se ale s odstupem několika měsíců zdá, herečka už vše překonala. „„Bilancování v jistém ohledu rozhodně proběhlo. Řekněme, že jsem nějakým způsobem začala mít na spoustu věcí jiný náhled," prozradila pro Revue.iDnes.cz.

A i když nezmínila přímo Soukupa, je téměř jasné, že i on je jednou z oněch věcí! Soukupova nevěra jí zcela jistě strhla z očí růžové brýle!

Z dalších slov, která pronesla, se ovšem zdá, že ho nakonec přece jen vzala na milost. „Myslím si, že co mě mělo potkat, mě potkalo, tedy minimálně ty stěžejní situace a setkání. Ale určitou možnost volby v našich životech připouštím. Otázka je, jakým směrem ji člověk využije. Toto vlastně tak trochu popírá to, co jsem před lety tvrdila, ale člověk se prostě vyvíjí a posouvá dál," zamyslela se Brožová.

Krize se navíc projevila i v pracovních vztazích. Kateřina od února 2016 na TV Barrandov vystupovala v seriálech, zábavných pořadech a moderovala vlastní talk show s názvem  Exkluziv Kateřiny Brožové. Jenže pak najednou všechno skončilo!

Brožová nicméně tvrdí, že rozhodnutí skončit, učinila sama. „Na TV Barrandov jsem ukončila moderování Exkluzivu i hraní v seriálu Doktorka Kellerová. Je potřeba posunout se dál," popsala magazínu iDnes.

Soukup tak prý s jejím stažením z obrazovek nemá co dělat! „Seriál už nepokračuje a Exkluziv jsem dál netočila z vlastního rozhodnutí. Už přes půl roku," dodala Brožová pro Blesk.

Témata: Kateřina Brožová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) TV Barrandov