Šance pro Jirku? Andrea Pomeje a její svalovec stojí před velkým problémem!

Andrea Pomeje s Petrem Plačkem 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. října 2018 14:54

Dýdžejka Andrea Pomeje už více dva měsíce chodí se svalovcem Petrem Plačkem. Od prvního společného rande se od sebe kromě dvou dnů nehnuli ani na krok. Ale i když z nich láska jenom číší, už teď se ukazuje, že ne v zásadních věcech se neshodnou!

Andrea je právě uprostřed rozvodu s hercem a producentem Jiřím Pomejem, ze kterého se v poslední době stal doslova bezdomovec! „Žádost je podaná, ale na termín prvního stání stále čekáme,“ prozradila před pár dny Andrea.

Dýdžejka už si za Jiřího našla náhradu. Jenže jak se zdá, s přítelem Petrem mají úplně jinou představu o svém společném životě! A to by mohl být do budoucna velký problém!

V rozhovoru pro Prásk se sice Petr a Andrea drželi za ruce a smáli se na sebe, jenže v zásadním bodě se jejich představy rozchází. Zatímco Plaček to, jak se zdá, s Andreou myslí vážně. U Andrey to tak podle všeho není!

Petr by rád založil rodinu. „My s Andy? Já nevím, zůstat spolu, časem mít to dítě, bydlet spolu, to je asi všechno, co bych chtěl,“ svěřil se na kameru svalnatý podnikatel.

Jenže Andreina odpověď byla odměřenější a nejasná. „Já spíš neočekávám nic, jediný co chci, tak chci být šťastná a chci u sebe prostě člověka, který ten život spíš zlehčuje, než ztěžuje,“ přiznala Pomeje.

Je také možné, že po zklamání ze vztahu s Jiřím se Andrea už nebude chtít vázat. A ani biologické hodiny jí asi tikat nebudou, přece jen už má dcerku Aničku. Takže se uvidí, jestli tihle dva zásadní rozpor překonají a nebo zda se po společně strávených chvílích po čase rozhodnou jít každý vlastní cestou 

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček Jiří Pomeje