Exekuce a drsné výhrůžky! Co se to děje mezi nemocnou Kadeřávkovou a jejím expřítelem?

Anna Kadeřávková a Johan Mádr 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. října 2018 13:02

Kvůli zákeřné nemoci podstupuje herečka Anna Kadeřávková nepříjemnou léčbu. Navíc má za sebou rozchod – vlastně hned dva rozchody. Tenhle rok pro Aničku a především její osobní život prostě není žádný med!

Anička prozradila, že kromě nemoci „bojuje“ také se svým expřítelem kvůli trvalému bydlišti! Čerstvě má za sebou rozchod se starším hudebním skladatelem Danielem Bartákem (37), se kterým prý randila jen tři měsíce. Ovšem nevyřešené spory má s dalším bývalým - hercem Johanem Mádrem (24).

Na sociálních sítích zveřejnila úryvky konverzace s Johanem, které ukazují, jaké vztahy mezi sebou po rozchodu vlastně mají! „„Jak jsme na tom se změnou bydliště, bejby?“ zajímalo Mádra. „Nechám si to furt u tebe. A doufám, že mi přijde exekuce z Kooperativy za pojištění,“odvětila mu Anička.

Z tónu jejich konverzace se ale dá snadno vytušit, že se tihle dva jen škádlí. „Ok. Tu nálepku pak dám na Jasmínu a goodbye,“ zareagoval na její slova Johan. Anička k jeho zprávě připsala poznámku, že Jasmína je pes.

„Mně je to jedno, ty ji máš stejně radši než já (...a než mě!)“ dodala herečka, která celý rozhovor nazvala „Taková klasická konverzace s bejvalým“

Herečka, která se proslavila rolí Roziny Maléřové v Ulici pak ještě práskla, jak si z ní Johan utahuje. „Máme s Johanem i po rozchodu společně sdílený účet na Spotify. Může mi upravovat playlist a co hůř – přepínat songy. Takže vtípky tohoto typu jsou na denním pořádku,“ posteskla si a přidala snímek, na kterém jí její ex pustil písničku Fuck You od Lily Allen.

Témata: Anna Kadeřávková Johan Mádr