Drsná slova Genzerovy partnerky: Je nevýhodou, že byl tanečník!

Richard Genzer a Jana Zelenková 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. října 2018 10:45

Když do Stardance naskočil Richard Genzer, byly už tréninky párů v plném proudu. O baviči, který na poslední chvíli nahradil zraněného herce Václava Koptu, se ale říkalo, že vše určitě hned dožene – v minulosti totiž působil jako tanečník. Teď ovšem od Genzerovy taneční partnerky přicházejí velmi drsná slova!

Když bylo odtajněno, kdo nahradí Václava Koptu, fanoušci jásali. Genzer se přece léta živil jako tanečník a tak bude zcela jistě patřit k favoritům, spekulovali diváci! Jenže to rozhodně není tak jednoduché.

„Samozřejmě je to velká změna v tom, že Ríša už někdy tancoval. Myslím si, že ne vždy je to výhoda. Protože on má naučené určité věci z baletu, takže ho to trochu víc přeučuju,“ práskla pro Blesk.cz jeho partnerka Jana Zelenková.

Na druhou stranu je ale dobré to, že Geňa přináší své originální nápady - třeba v minulém kole se podílel na choreografii jejich vystoupení!

Přesto je vidět, že taneční kariéra si vyžádala své – Richard měl řadu zranění, která ho dodnes ovlivňují a omezují při tréninku. „Třeba rameno, kterému říká tenisové rameno. Má ho několikrát operované, takže když ho trochu víc namáháme, řekne ‚Stop! Už mě zase bolí rameno‘  a nemůžeme pokračovat dál,“ prozradila Jana.

Témata: Richard Genzer Jana Zelenková StarDance