Vondráčková Plekancovi vrací úder přes právníka: Tohle si hokejista za rámeček nedá!

Lucie Vondráčková 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. října 2018 16:15

Rozvodový boj mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem opět nabírá na obrátkách! Oba do něj zapojili své právníky a vzduchem létají velmi ostrá slova!

Plekanec se k rozchodu se zpěvačkou příliš nevyjadřuje, výjimku učinil v rozhovoru pro Seznam Zprávy. V něm sice řekl, že o rozvodu příliš mluvit nechce, a že za něj řeší jeho právnička Lenka Radoňová, která má jeho plnou důvěru, přesto něco málo prozradil.

Zopakoval třeba to, že se po konci kariéry chce vrátit do Česka. Sám sebe označuje nejen za českého hokejistu, ale i českého tátu – a to navzdory tomu, že oba jeho synové se narodili v Kanadě! „Rozvod na návrat nemá vliv, protože jsme se s dětmi chtěli vrátit vždycky. Vždycky jsem je chtěl vychovávat i v Česku. Aby se cítili jako Češi,“ říká hokejista.

S Vondráčkovou se prý chtěl domluvit po dobrém a tak jí nabídl dům v Česku a peníze na provoz domácnosti, všechny kroužky, zájmy, sporty jejich dvou synů. „Jsou to přece moje děti a chci, aby se jim žilo dobře,“ vysvětluje sportovec, který byl podle svých slov nepříjemně zaskočen, když Lucie za jeho zády odjela do Kanady a podala žádost o rozvod tam!

Na jeho slova ostře zareagoval Lucčin právník. „Co na tom, že Tomáš sám žije 15 let v Kanadě, že Lucie žije s ním již 8 let v Kanadě a že se jejich děti narodily v Kanadě, jejich bydlištěm je Kanada, mají kanadské občanství, chodí do kanadské školy a školky,“ rýpnul si do sportovce JUDr. Petr Macháček .

„Tomáš Plekanec byl jako tatínek překvapen, že se jeho děti vrátily do Kanady a budou tam s ním po celou sezonu, nečekal to. Jak se tohle jeho překvapení shoduje s jeho stále proklamovaným zájmem o děti?“ řekl Blesku JUDr. Petr Macháček s tím, že Vondráčková už se k ničemu nechce vyjadřovat.

Doplnil, že pro zpěvačku jsou hlavní její synové Matyáš (6) a Adam (3), o které se v Kanadě stará a umožňuje jim styk s jejich otcem.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Kanada