To je k pláči! Preventivní nálož kritiky? Češi Vondráčkovou pořádně sepsuli!

Lucie Vondráčková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. října 2018 12:38

Lucie Vondráčková má během rozvodu s Tomášem Plekancem jen málo důvodů k radosti. Jedním z nich měl být i film The Perfect Kiss, kde hraje hlavní roli. Jak se ale ukázalo, film byl zkritizován ještě dříve, než vůbec vyšel.

"Nechtěl bych působit kriticky, i když k soudružce Babinčákové nemám moc důvěry, ale už samotný nástin děje, mi přijde jako totální debilita," píše například jeden z Čechů na internetu.

"Lucčinu tvorbu již nějakou dobu pečlivě sleduji a opět musím konstatovat, že to bude sračka jak Brno. Ostatně jako celá jeji protlačená "kariéra". Zhyň Mulo!!" uvedl další na českém filmovém webu.

"Film jako takovej vypadá jako klasický TV film, technicky bída, scénář možná průměr, pro rodinu s dětmi možná na vánoce přijatelné, délka 112 je taky solidní ústřel," vysmál se další.

"To je krásný homemade video... podle ukázek se sešla parta "herců" včele s naší Luckou, která jim ukázala, jak se u nás točí videa. I když, viděl jsem tam MCBP z prciček. Ale jinak, mám to brát vážně? Jako, že to skutečně je film? Mě to přijde jen jako parodie na film. tohle přece nemůže... ne nemůže...." vysmívá se další Čech.

O moc příznivější nejsou ani komentáře pod trailery na YouTube. "Vondráčková je fajn, ale vážně...horší trailer jsem už dlouho neviděl," píše jeden z uživatelů.

"Trapná komedie s ještě trapnější Vondráčkovou.," hodnotí další. "Lucka chce přece 100 mega, její kariera byla přece ovlivněna. Ona nemohla natáčet, tak proč na točila tenhle... od pohledu hroznej shit..?" uvedl další.

"Tvl to je pí****na!!! Proč si hrajou na Ameriku. Název je v angličtině a o filmu to je i taky!!! Lucka Vondráčková není strašná, ale tohle fakt né. Na český filmy nekoukám, ale tohle bude opravdu propadák. Zase to bude plný strašných klišé a ,, vtipných'' scén!!! HRŮZA!!!" nebral si servítky další.

Témata: Lucie Vondráčková