Ze StarDance vyletěla Šinkorová! Genzer a Dvořák dostali desítky!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. října 2018 22:17 | Aktualizováno: 28. října 2018 11:12

Třetí večer deváté řady StarDance se nesl v netradičním duchu. Tance i oděvy soutěžících byly sladěny do období první republiky, při výročí 100 let od založení Československa, které si Češi připomenou už v neděli. Oslavy se ale u Daniely Šinkorově a Michala Padevěta zřejmě ponesou ve smutečním duchu, tento pár totiž dnes večer překvapivě vypadl.

Po minulém týdnu, kdy vypadla zpěvačka Monika Bagárová s Robinem Ondráčkem, tentokrát soutěžící tančili tango a jive. Druhý zmíněný tanec jako první předvedli Veronika Arichteva a Michal Necpál. Porota v jejich vystoupení ale viděla několik chyb a ocenila ho 27 body.

Následně sena parketu předvedli David Svoboda a Veronika Lálová, kteří zatančili tango. Ani jejich výkon ale nebyl bezchybný a odnesli si od poroty pouze o jeden bod více, než první pár.

Daniela Písařovicová a Michal Mládek, kteří tancovali jako třetí, dopadli dnes večer nejhůře. Porota sice ocenila jejich výkon, udělila jim ale pouze 26 bodů.

Čtvrtý taneční pár ve složení Dalibor Gondík a Alice Stodůlková si oproti minulému večeru také pohoršil. Porota sice ocenila jejich tango, odnesli si ale pouze 28 bodů.

Jedním z nejlepších párů večera byli Richard Genzer a Jana Zelenková. Ti porotu mile překvapili a odnesli si několikrát desítku. Tu jim udělili Radek Balaš a Zdeněk Chlopčík. Celkově si vytančili 38 bodů.

Jako šestí na parket vtančili Daniela Šinkorová a Michal Padevět. Předvedli pěkné tango a i když má porota vyšší nároky, přesto nedopadlo špatně. Odnesli si 33 bodů. Přesto ale Šinkorová, která oslnila porotce i v předchozích kolech, dnes končí.

Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková překvapili úchvatným jivem a odnesli si extrémně vysoké hodnocení. Jako druhý pár večera skončili s 38 body.

Adam Mišík a Kateřina Krakowková dnes večer předvedli podle poroty svůj nejlepší výkon. Na vysoké hodnocení ale jejich tango přesto nestačilo a obdrželi za něj 28 bodů.

V závěru se představili Pavla Tomicová a Marek Dědík. Ti porotu uchvátili a rytmický jive jim vynesl krásných 37 bodů.

Témata: StarDance Daniela Šinkorová