Trapas! Jiří Krampol vůbec nic nevěděl! Kde se stala chyba?

Krampol, Jiří

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. října 2018 15:42 | Aktualizováno: 26. října 2018 21:53

Už teď je jasné, že v neděli večer převezme herec Jiří Krampol na pražském hradě vyznamenání z rukou prezidenta Miloše Zemana. Sám oceněný se o tom ale dozvěděl až na poslední chvíli!

Informaci o ocenění podle Blesku Hrad Krampolovi poslal už v polovině října! Jenže dopis poslaný poštou se někde zatoulal a k herci se vůbec nedostal! Když Hrad od Krampola nedostal zpětnou vazbu, začal pátrat po tom, co se děje!

O tom, že Krampol dostane medaili Za zásluhy o stát v oblasti kultury se proto jako první dozvěděl jeho manažer, se kterým se prezidentská kancelář spojila! „Mně to oznámil až v úterý večer Miloš Schmiedberger, můj manažer. Udělal mi tím velkou radost,“ přiznal umělec.

Už teď je jasné, že Krampola na Hrad nedoprovodí jeho žena Hana, trápí ji totiž zdravotní problémy! „Žena má potíže s nohou. Nechce po Hradě chodit s berlemi a říkala, že se to nehodí,“ vysvětloval pro Blesk herec, který místo ní na slavnostní večer vezme právě svého manažera.

„Teď se musím po dlouhé době takzvaně slušně obléknout. Obleky moc nenosím. Doma mám jen smoking, ale na ten to není – a na blejzr taky ne. Tak jsem si pořídil nové šatičky,“ směje se herec.

Když se veřejnost dozvěděla, že právě Krampol dostane medaili, ozvaly se i kritické hlasy. Z těch si ale herec těžkou hlavu nedělá. „Zachovejte mi přízeň, protože je mi jasné, že si o tom spousta lidí myslí svoje. Poctivě jsem pracoval, a tak si asi podle státu vyznamenání zasloužím. A to se prostě neodmítá!“ říká důrazně.

Témata: Jiří Krampol státní vyznamenání Hana Krampolová