Krásná Eva Burešová se nechala vyfotit pro pánský magazín! To je ale pohled!

Eva Burešová se nechala vyfotit pro Playboy 3

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

26. října 2018 14:21

Krásná tmavovláska Eva Burešová se nechala vyfotit pro známý pánský magazín! Herečka se dlouho nerozmýšlela a na nabídku kývla!

Eva Burešová (24) se svěřila, že dostala nabídku na focení pro známý pánský magazín Playboy! „Dostala jsem nabídku na focení a rozhovor v rubrice TALENT,“ svěřila se.

A na nabídku samozřejmě kývla! Nevidí v tom prý nic špatného! „Není to nic sprostého, nic abnormálně hambatého. Nic více než jde vidět denně na obrazovkách či v hudebních klipech,“ říká herečka, která se proslavila seriálem Modrý kód.

Eva tak předvedla svou postavu v černém oblečku a obřích černých kozačkách, ve kterých vypadala skoro jako domina! Rozhodně na ní není vidět, že loni v létě porodila chlapečka, který jí dal zabrat, protože měl neuvěřitelných 4315 gramů!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

•PLAYBOY 2018• Už nejsem malá holka. Zodpovědná za své činy, s dobrým makeupem, skvělým stylingem, zde stojící jsem zachycena skvělým fotografem. ?•

Příspěvek sdílený #JSEMZPLANETYZEMĚ? (@evaburesh), Říj 25, 2018 v 2:50 PDT

„Už nejsem malá holka. Zodpovědná za své činy, s dobrým makeupem, skvělým stylingem, zde stojící jsem zachycena skvělým fotografem,“ okomentovala jednu ze svých fotek Eva, která nyní září v Show Tvoje tvář má známý hlas.

Témata: Eva Burešová