Ledecká dostala za úspěch na olympiádě unikátní dárek!

Ester Ledecká

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

25. října 2018 21:21

Lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká na dnešní tiskové konferenci dostala pětikilogramovou čokoládu s vlastním portrétem a panenku Barbie, která vypadá přesně jako ona. Má na sobě lyžáky a kombinézu inspirovanou superhrdiny. I tyto nezvyklé dary vynesl české "obojživelnici" její dvojnásobný zlatý úspěch na olympijských hrách v Pchjongčchangu.

Ledecká je nově součástí týmu "Milka Ski Stars", kam v minulosti patřila i někdejší světová šampionka ve slalomu Šárka Strachová. Obří čokoláda pro ni představovala velmi příjemný začátek spolupráce, protože je velkou milovnicí této sladkosti. "Tohle je ta chvíle, kdy se mi plní sen. Když jsem byla malinká, tak jsme měli Milka Cup. Od té doby mám milku strašně spojenou s lyžováním a s tím, co mám ráda," rozplývala se Ledecká.

Plánovala, jak dobrotu naloží servismanovi Petru Kouřilovi do auta. "Má tam málo věcí, ten bude nadšenej. A budeme ji postupně jíst," smála se Ledecká.

Vozit sebou může také novou hračku, která má o poznání menší rozměry. Má totiž vlastní panenku Barbie, která byla vyrobena pouze pro ni a nikde se nedá koupit. "Hrozně jsem se na ni těšila, dneska jsem nemohla dospat, až si s ní budu moci hrát," radovala se Ledecká.

Každý rok firma Mattel vyrobí zhruba deset neprodejných panenek Barbie s vizáží významných ženských osobností. Je to součást iniciativy Dream Gap, která má dívkám na celém světě ukázat, že se mohou stát, kýmkoliv chtějí. Vlastní panenku už mají například boxerská šampionka Nicola Adamsová nebo italská fotbalistka Sara Gamaová.

Témata: Ester Ledecká