Osud Lucky Vondráčkové? Takovouhle ránu asi nečekala

Lucie Vondráčková 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. října 2018 8:55

Lucie Vondráčková není jen zpěvačka, ale také herečka. Ve většině filmů, ve kterých hrála, si také zazpívala. Výjimkou je připravovaný český film Léto s gentlemanem. Režisér Jiří Adamec natvrdo přiznal, že nechtěl, aby Lucka zpívala!

Dalo by se předpokládat, že když si Vondráčková ve filmu zahraje, nazpívá i titulní píseň k filmu. Jenže chyba lávky! Adamec si místo ní najal jinou zpěvačku – Olgu Lounovou!

„Myslím, že je dobře, že ji Lucka nezpívá. Ani bych ji nechtěl. Hraje ve filmu roli s určitým charakterem a nehodilo by se moc, aby zpívala,“ vysvětloval své rozhodnutí pro Blesk režisér.

Hudbu k filmu Léto s gentlemanem svěřil režisér skladatelské dvojici bratří Ormů. „Jim věřím, a pokud vybrali Olgu, věděli proč. Nemluvím jim do toho,“ dodal Adamec. Ústřední duet si tak střihne právě Lounová s Václavem Noidem Bártou.

Film Léto s gentlemanem  volně navazuje na Léto s kovbojem, Scénář napsal Jaromír Hanzlík, který si zároveň zahraje i hlavní roli. Do kin by se měl snímek dostat příští rok.

Objeví se v něm celá řada známých herců – například Igor Bareš, Alena Antalová, Ivana Chýlková, Pavla Tomicová, Jana Boušková, Arnošt Goldflam, Miroslav Etzler, Dana Batulková, Miroslav Šimůnek, Tereza Kostková, Yveta Blanarovičová nebo  Jan Čenský.

Témata: Lucie Vondráčková film Léto s gentlemanem Jiří Adamec (režisér)