Vztah Plekance a Šafářové: Velká krize! Tenistka začíná brát zpátečku!

Lucie Šafářová 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. října 2018 15:26

Manželství zpěvačky Lucie Vondráčkové a hokejisty Tomáše Plekance je po sedmi letech definitivně u konce. Sportovec dlouho nelenil a zakotvil v náručí tenistky Lucie Šafářové. Jak se ale zdá, ani tady není všechno tak růžové, jak by se mohlo zdát!

Už se šuškalo o tom, že si Pelkanec Šafářovou nastěhoval k sobě domů. Jenže i tenhle vztah by nakonec mohl velmi rychle ztroskotat! Tenistka si prý totiž všechno začíná promýšlet – a na vztahu s hokejistou našla celou řadu negativ!

„Podle mých informací bere Šafářová zpátečku. Ona už se dřív bála, co se bude dít, až se jejich vztah provalí, ale takovou smršť negativních reakcí rozhodně nečekala,“ prozradil Rytmu života jejich tajný zdroj. Příznivci Vondráčkové tenistku po provalení jejího vztahu s Plekancem zasypali hromadou nenávistných vzkazů a komentářů třeba na sociálních sítích.

„Rozleželo se jí to v hlavě a přemýšlí, zda jí to všechno za to stojí. Má strach, aby jí lidé v Čechách za to neukamenovali,“ vysvětluje zdroj.

To prý ale není jediný problém Šafářové se údajně nelíbí ani to, že Plekanec vše uspěchal. Dokonce by prý chtěl s tenistkou i dítě, ta si to ale tak rychle nepředstavovala. Otázkou tedy je, zda se jim tyhle zásadní rozpory a překážky podaří překonat!

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková