Záhada ztraceného Boba Klepla: Divadlo prozradilo, proč se herec nikomu neozývá!

Bohumil Klepl bude hostem Komedy festu 2017

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

24. října 2018 11:09

Co se stalo s hercem Bobem Kleplem? To je otázka, která trápí mnoho jeho fanoušků. Poté, co měl v červenci nehodu na motorce, při které si propíchl plíci a zlomil žebra, sice rychle naskočil do práce, to se mu ale obratem vymstilo. A teď úplně zmizel!

Herec po nehodě nebral zřetel na lékaře, kteří mu doporučovali odpočívat, a rychle se vrátil na prkna. Jenže jeho vlastní tělo mu dalo jasně najevo, že ještě není v pořádku – a tak herec na konci září zkolaboval přímo na jevišti!

Studio Dva už v polovině října informovalo, že ze zdravotních důvodů muselo zrušit dvě reprízy představení Líbánky na Jadranu. „Bohumil Klepl musí pokračovat v rekonvalescenci po červencové autonehodě. Z dlouhodobého hlediska se bohužel ukázalo, že jeho návrat do divadla byl předčasný,“ uvedlo divadlo.

Jenže teď se mu jeho kolegové nemohou už skoro 14 dní dovolat! I proto o něj začali mít obavy. Podle ředitele marketingu a PR Studia DVA Tomáše Přenosila se ale Klepl neozývá úmyslně!

„Přestože mu lékaři doporučovali rekonvalescenci dva až tři měsíce, Bob je neposlouchal, protože nechtěl zklamat své diváky. Chtěl za každou cenu hrát,“ prozradil serveru Expres Přenosil.

Podle něj se právě proto Klepl úplně stáhl do ústraní! „My jsme mu doporučovali, aby si telefon nechal vypnutý, aby měl klid. Na doporučení lékařů je v rekonvalescenci v domácím léčení,“ vysvětlil zástupce divadla.

Kde přesně se Klepl, kterého už nějakou dobu neviděli ani jeho sousedi, pohybuje, však říci nechtěl. „Není v nemocnici, ale ta místa střídá. Může být u přítelkyně, u maminky, prostě odpočívá,“ dodal Přenosil s tím, že na konci října už herec bude normálně hrát.

Témata: Bohumil Klepl