VIDEO: Tohle myslí vážně? Lady Dee nazpívala první píseň, lidé jsou v šoku!

Česká pornostar Lady Dee (Drahomíra Jůzová)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. října 2018 16:21

Lady Dee není pro kameru neznámou tváří, měla by ale raději zůstat u filmů pro dospělé. Ty jí jdou přece jen lépe, než hudební videoklipy. Alespoň si to myslí lidé na YouTube.

Drahomíra Jůzová alias Lady Dee je kontroverzní postavou českého showbyznysu. Svou slávu nevybudovala na hudbě ani hereckém umu, i když natáčení filmů pro dospělé asi jistou dávku herectví vyžaduje.

Nyní se ale rozhodla proniknout do druhé zmíněné oblasti a vydala píseň s názvem Soul. A erotické záběry více než jasně ukazují, že klip má tak maximálně podpořit její primární zdroj příjmů.

O nějaké hudbě totiž vůbec nemůže být řeč. Ostatně dobře to zhodnotil jeden z komentujících, který na YouTube uvedl: "Však tam mluvíš jedno a to samý." 

Ostatní komentující se vcelku jednohlasně shodují v tom, že video je "neprofesionální" a "zklamání". "Tohle nemůžeš myslet vážně," je šokován další divák, který si video pustil. "Tak to je konečná, doufám, že to nemyslíš vážně!" uvedl jiný.

Mnoho diváků ale zašlo ještě dál. "No tak tohle je docela hrůza," tvrdí někteří. Jiní ale dokonce narážejí na inteligenci Lady Dee a pro peprná slova nejdou daleko.

Co si o "písni" myslíte vy?

Témata: Lady Dee (Drahomíra Jůzová)