Michal David utekl z Česka! Už to nemohl vydržet!

Michal David

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. října 2018 15:13

Veřejnost a média dusí Michala Davida kvůli ocenění, které má 28. října převzít od prezidenta Miloše Zemana. Zpěvák se proto rozhodl odjet z Česka, aby si pročistil hlavu.

Michal David by od prezidenta Miloše Zemana měl dostat 28. října státní vyznamenání. Díky tomu se ale ocitl pod palbou kritiků, kteří tvrdí, že za minulého režimu působil například jako reklama na socialismus.

To, že je terčem kritiku, mu ale prý nevadí. Nechal se dokonce slyšet, že je lepší, když jste středem pozornosti, než když nikoho nezajímáte. Tak jednoduše to ale očividně nebere.

Podle Blesku totiž odletěl na Kanáry. "Musím se tady pořádně vydýchat, doma jsem se už z toho všeho kolem dusil," přiznal. "Stůj co stůj jsem musel s manželkou vyrazit na naši tenerifskou chajdu. Ta masírka, která se doma strhla kolem vyznamenání, mě už vyčerpávala," dodal.

Tvrdí, že za vším stojí závist. "Na jednu stranu jsem očekával kvůli vyznamenání velký tlaky a útoky, ale netušil jsem, že to vyvolá až tak velkou diskuzi. No a když se zabil Honzík v autě a mě osočili, že jsem mu na pohřbu zpíval za velký peníze, tak jsem si řekl – buď nad věcí a dělej si z toho legraci," vysvětlil s tím, že Kočka byl jeho synovec.

Témata: Michal David