Popálená Týnuš promluvila: Která část jejího těla je na tom nejhůř? A kdy se vrátí do Česka?

Třešničková, Týnuš 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. října 2018 9:15 | Aktualizováno: 23. října 2018 9:33

Youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková a její partner byli popáleni při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. Jak se ale zdá, dívka, která utrpěla mnohem vážnější zranění než její přítel, nebude mít žádné následky. A dobře je an tom i psychicky! Nejvíce se raduje z toho, že díky incidentu získala hromadu dalších fanoušků!

Zdá se, že se Týnuš vede lépe, než by mnozí čekali. Na sociálních sítích se zaradovala, že v poslední době získala řadu nových fanoušků. „Tak je to tady! Už nás tu je 400 tisíc! Naprosto neskutečné číslo, které jsem ani nedoufala takhle rychle dosáhnout,“ raduje se youtuberka, kterou mnozí začali sledovat až po nehodě v Turecku.

„Pro mě to není jen číslo, ale tolik úžasných lidí, kteří mě podporují a přestože teď nejsem aktivní,denně mi chodí zprávy, jak na mě myslíte,“ pochvaluje si Týnuš, která utrpěla popáleniny na velké části svého těla.

Přidala také informace o svém aktuálním stavu. A jak se zdá, je na tom velmi dobře. „Vše je každým lepší, obličej je na tom naštěstí úplně nejlépe, a kromě umělých řas jsem to zase já,“ vzkazuje fanouškům Kristýna.

Domů se prý ale zatím nechystá. „Zbytek bude ještě potřebovat pár týdnů, do úplného uzdravení. Teprve potom plánuji návrat do ČR. Ještě jednou velký dík za obrovský příval pozitivní energie, kterou mi každý den posíláte," dodala Týnuš.

A jak se zdá, z istanbulské nemocnice se jí pryč opravdu nechce! Nejen, že nemusí platit pobyt – účty totiž uhradí majitel restaurace Nusret a pojišťovna, ale ještě má z okna krásný výhled! Pochlubila se tím na Instagramu.

Témata: Týnuš Třešničková sociální sítě