Hvězda StarDance? Gondík otevřeně o pekle, které prožívá!

Dalibor Gondík, český moderátor, herec, bavič a zpěvák. Je ženatý a má syna. Jeho sestra, se kterou vystupuje, se jmenuje Adéla Gondíková.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. října 2018 18:15

Dalibor Gondík se stává hvězdou deváté řady StarDance. Zatímco první díl zahajoval a vůbec si nevedl špatně, ve druhém byl dokonce nejlepší. Díky fyzické námaze ale prochází malým peklem.

Podle Gondíka je tanec jiná disciplína, než jaké se dosud věnoval. "Zapojují se svaly, o nichž jsem nevěděl, že je mám, asi jsem je ani nikdy nepoužil," řekl Sedmičce Gondík.

"Běh, který dělám, je otázkou kondice a dýchání, jenže tanec je ohromný krátkodobý energeticky výkon. Je to jako víceboj. Hrozně mě to baví a jsem rád, že jsem se naučil nové věci," dodal.

Do soutěže se prý dostal tak, že mu zavolal dramaturg Jan Potměšil, jestli by do toho šel. "Já mu řekl, že se nejprve musím zeptat své sestry Adély. Ta mi to posvětila, takže jsem následně odpověděl, že do toho půjdu, že musím," podotkl.

Podle svých slov ale strašně váhal. "Vím, že moje sestra k tomu má velký vztah a vždycky říkala, že mám hrozně tvrdé tělo a záda, což se teď po skoro třech měsících trénování potvrdilo. Měla pravdu," dodal.

Témata: StarDance Dalibor Gondík