Vyletěla kvůli rasismu? Monika Bagárová otevřeně o StarDance!

Monika Bagárová 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. října 2018 14:53

Zpěvačka Monika Bagárová předvedla v sobotní StarDance podle porotců jednu z nejlepších samb, přesto ji diváci poslali domů. Ona sama nyní tvrdí, že diváci jsou naštvaní!

Monika si nemyslí, že by za jejím vyřazením stál rasismus. "Přece jenom minule byl ve StarDance Radek Banga a ten se dostal poměrně daleko. S rasismem bych to nechtěla spojovat," řekla serveru Extra s tím, že všichni tančí výborně a jediný, kdo to pokazil, byla ona.

"Na konci jsem při otočce dopadla jinak, než jsem měla. Připadalo mi to nejdřív vtipné, tak jsem se tomu i zasmála. Jsem ráda, že jsem zaimprovizovala, nespadla jsem a neublížila si. Ani na jednom z tréninků se mi to nestalo a v přímém přenosu jsem to asi kvůli trémě zabila jak pytel brambor. Když jsem ale dotancovala, tak mi začalo být naprosto hrozně. Naštěstí kamarádka mi hned poslala video z televize, tak se mi ulevilo, že to nevypadalo tak příšerně," vysvětlila.

Tvrdí, že dostává strašně moc zpráv a lidé nevěří tomu, že vypadli. "Je to od nich moc hezké. Budu jim muset všem odepsat. Je to tak krásný pocit, že je to nepopsatelné," dodala.

Podle jejích slov je to líto i jejím kolegům. "Bylo jim to líto a mně taky. Nejvíc mi budou chybět oni. Strávili jsme spolu docela hodně času, jsou moje srdcovka. Po vypadnutí za mnou chodili, říkali mi hrozně hezké věci, ale podle mě jsem vypadla opravdu zaslouženě. Všichni měli nádherné a promakané tance. Jen mně klouzaly boty, což se mi nikdy předtím nestalo," posteskla si zpěvačka.

Témata: Monika Bagárová StarDance