StarDance opustil první pár! Diváci vyhodili Bagárovou!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. října 2018 22:25

Druhým přímým přenosem pokračovala v sobotu večer devátá řada taneční show StarDance. Páry dnes měly přednést valčík a sambu, která se jednomu z párů stala osudná. Monika Bagárová a Robin Ondráček po dnešním večeru skončili.

První taneční dvojicí byl Richard Genzer s Janou Zelenkovou, který předvedli vynikající valčík. Ačkoliv měla porota mírné výhrady, jejich provedení ocenila krásnými 26 body.

Po nich přišli na taneční parket Monika Bagárová a Robin Ondráček. Ti předvedli sambu, vybrali si ale zřejmě kreace, které byli nad jejich síly. Ačkoliv je porota ocenila 22 body, diváci dvojici na konci přenosu poslali domů.

Třetí v pořadí vystoupili Jiří Dvořák s Lenkou Norou Návorkovou. Ti předvedli bezchybný valčík, za který obdrželi neuvěřitelných 32 bodů.

Hvězda prvního dílu, Daniela Šinkorová s Michalem Padevětem, předvedli i dnes, že tancování jim není cizí. Svižná a elegantní, avšak náročná samba jim přinesla úctyhodných 34 bodů.

V prvním díle moc dobře nedopadli, nyní si ale Veronika Arichteva a Michal Necpál napravili reputaci. Jako pátí v pořadí předvedli valčík, který porota ocenila. Neopomněla zmínit neúspěšný předchozí tanec a páru udělila 27 bodů.

Šestou taneční dvojici tvořil Adam Mišík s Kateřinou Krakowkovou. Samba byla z počátku energická, ke konci ale páru očividně docházely síly. Nejen proto si odnesli 22 bodů.

Sedmí v pořadí, Pavla Tomicová s Markem Dědíkem, předvedli příjemný valčík, který porota zhodnotila kladně, ocenila jej ale pouze 25 body.

Na osmém startovacím místě předvedl David Svoboda s Veronikou Lálovou sambu. I oni patří k nejlepším párům večera a obdrželi krásných 33 bodů.

Předposlední taneční dvojici tvořila Daniela Písařovicová a Michal Mládek. Valčík byl ladný a čistý, což porota ocenila 27 body.

Poslední dvojici tvořil Dalibor Gondík a Alice Stodůlková. Ti přednesli dokonalou sambu, s níž celý večer ovládli. Od poroty obdrželi 36 bodů, což bylo nejvíce za celý večer.

Porota v závěru pořadu ocenila všech deset dvojic s tím, že lepší ročník tu ještě nebyl. Diváci nakonec poslali domů Moniku Bagárovou. Tématem příštího dílu bude tango a jive.

Témata: StarDance