Vanda Hybnerová je nešťastná: Strach, stres a chaos! Tohle mě děsí!

Hybnerová, Vanda

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. října 2018 12:10

Herečka Vanda Hybnerová poukazuje na to, že je smutné, že se díky politikům nedokáže venkov porovnat s Prahou. Současná atmosféra v ní prý vůbec nebudí dobré dojmy!

Vanda Hybnerová vyrůstala v komunismu, který v ní nezanechal dobré pocity. A teď se prý cítí podobně. „Mám dnes pocit totálního chaosu a stresu a připadá mi, jako by se tu nad všemi lidmi vznášel jakýsi obrovský strach,“ vysvětlovala pro Český rozhlas Plus Hybnerová.

„Žila jsem v totalitě a nyní cítím podobnou atmosféru. Především z toho, jak se lidi navzájem kontrolují, závidí si, jak nikdo nikomu nevěří,“ popisuje, jaký má dojem z dnešní společnosti.

A v politice je to prý stejné. „Celá politická situace tady je založená na strachu. K tomu, aby lidé poslouchali, se jim vytvoří různí strašáci. Oni se pak bojí. A začnou se hlavně bát mezi sebou navzájem. To mě děsí,“ přiznává herečka.

Uvedla také, že jeden z jejich domovů leží na Vysočině. „A tak mám možnost kontaktu s českou vesnicí. To, jak se venkov nedokáže porovnat s Prahou, je pro mě něco strašně smutného. A myslím si, že je to věc pánů, co jsou nad námi. Nic není založeno na laskavosti, ta se vytratila,“ dodává zklamaná Vanda.

Témata: Vanda Hybnerová Vanda Hybnerová