Sexbomba Mesárošová se pochlubila prvorozeným synkem! Jeho jménu musely schválit úřady!

Chlapeček dostal jméno Elián 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. října 2018 14:27

Prvorozené dítě modelky Dominiky Mesárošové (33) téměř měsíc nemělo rodný list! Proč? Maminka si vybrala neobvyklé jméno, které jí musely povolit úřady! Rodiče nakonec boj vyhráli a tak se blonďatá sexbomba mohla pochlubit, jak se její syn vlastně jmenuje!

„Nejde popsat slovy co právě prožívám 19.9. se nám narodil SYN a já se stala maminkou a dostala ten nejkrásnější dárek k narozeninám, jsem tak štastná!!! Děkuji za obrovskou podporu tatínkovi, který je po celou dobu se mnou a podporuje mě a pomáhá. Jsme nejšťastnější rodiče,“ básnila Dominika, které se narozením prvního potomka pochlubila až 10 dní po porodu.

Všichni očekávali, jak se chlapeček vlastně bude jmenovat. Jenže modelka nechtěla prozradit jaké jméno spolu s s partnerem Tomášem vybrali. Háček byl totiž v tom, že jméno musely nejprve potvrdit úřady!

„Museli jsme žádat o schválení Ústav pro jazyk český… Tak nám, prosím, držte palečky, ať to klapne,“ žádala Dominika své fanoušky. Chlapeček tak celý měsíc ani neměl rodný list!

Teď se ale konečně ledy hnuly! „Dnes je mi měsíc. Přišel čas, abych Vám svým jménem oznámil, že dne 19.9.2018 v 9:07 hod, 3.650g 53cm vydalo bříško mojí maminky tajemství se jménem Elián Novotný,“ pochlubila se šťastná maminka.

Témata: Dominika Mesarošová děti