Tvoje tvář má známý hlas v ohrožení? Showman Jašków vyhrál, pak se ale vážně zranil!

Jašków, Robert 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. října 2018 10:41

Na obrazovkách může vypadat natáčení Tváře jako ohromná legrace, v první řadě ale jde o pořádnou dřina. Vyčerpání a únava se nyní staly osudné jednomu z letošních soutěžících! Herec Robert Jašków po tréninku skončil v nemocnici!

Robert až byl až dosud jedním z největších komediantů. Na svém kontě už má skladby od Rammsteinů, o-Zone, Richarda Millera i Jarmilu Šulákovou! Právě za svůj poslední výkon v písni“Na Vsetína tam je lúka” dokonce celé kolo vyhrál!

Přesto mu do smíchu není. Na tréninku na své další vystoupení se totiž ošklivě zranil! Je tak možné, že se diváci jeho ztvárnění písně „Jump“ od Van Halen vůbec nedočkají.

Zranění mu hned na tréninku ošetřil zdravotník, který ale bohužel herci zároveň doporučil převoz do nemocnice. A diagnóza nevypadá vůbec dobře. Robert si natrhl lýtkový sval!

Tak vážné zranění se samozřejmě nezahojí ze dne na den. Je tedy velice pravděpodobné, že Jašków bude na pódiu hodně kulhat. Další možností ale je, že v soutěži skončí úplně! „Nepříjemná komplikace, ale kdo se bojí, se*e v síni,“ říká o svém zranění Robert, který je odhodlaný v sobotu vystoupit!

Témata: Robert Jašków Tvoje tvář má známý hlas