Vondráčková se chce vyhnout deportaci z Kanady? Takhle vyzrávala na úřady!

Lucie Vondráčková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. října 2018 16:54

Oba syny sice porodila v Kanadě, i tak jí ale hrozí, že v zemi nebude moci zůstat. A co víc – úřady mohou zpěvačce Lucii Vondráčkové nařídit, aby ze země odešla v podstatě ze dne na den! Jenže jak se zdá, zpěvačka na ně vyzrála!

Hokejista Tomáš Plekanec se v minulosti nechal opakovaně slyšet, že by se po ukončení kariéry rád vrátil z Kanady domů do české republiky. A je možné, že tahle situace nastane velmi brzy! Obzvláště, pokud se Tomášův tým Monteal Canadiens nedostane do play-off!

V tu chvíli by mu skončilo pracovní povolení a on by měl pouhé dna dny na to, aby ze země odletěl! A To by se týkalo i jeho manželky Lucie Vondráčkové! Ani ona by v zemi nemohla zůstat – a to ani přesto, že oba její synové mají kanadské občanství!

Deportace by samozřejmě nebyla nic příjemného a tak se Lucie chce takové prekérní situaci logicky vyhnout!. A i když ještě nedávno tvrdila, že Kanadu opustit nechce, vše si nakonec zřejmě rozmyslela. Podle nových informací otočila a vše si ještě nechala projít hlavou. Údajně už sama plánuje návrat do Česka, čímž by se vyhnula jakýmkoliv problémům s úřady!

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec