Pokrytec Klus? Nejdřív přiznal nevěru, pak kázal z pódia o rodině!

Tomáš Klus volil v Kanadě!

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. října 2018 15:04

Tomu, co se děje v hlavě a životě zpěváka Tomáše Kluse rozumí asi jen málokdo! Hudebník i se svou ženou Tamarou měl před diváky ve Stavovském divadle řeč o rodině. A to je s ohledem na to, že Tomáš před několika dny přiznal nevěru, hodně podivné!

Tomáš Klus společně se svou ženou Tamarou vystoupili na akci Laskavec, která oceňuje lidi, kteří konají dobré věci napříč společností.

„Mám velké přání, aby se akce tohohle typu vysílaly v televizi a ukázaly, že je mezi námi spousta lidí, co to myslí dobře. Věřím, že ubere-li se naše vnímání tímhle směrem a budeme ze svých řad vyzdvihovat právě takové hrdiny všedních dní, posílí to naši víru, že pomáhat si a být tu pro sebe, je normální,“ přál by si zpěvák.

Poněkud paradoxní ale je, že on a Tamara měli mít dvanáctiminutovou řeč na téma laskavost v rodině. Obzvláště proto, že Klus před pár dny přiznal, že podváděl všechny své předchozí přítelkyně i svou manželku Tamaru! Ta mu sice odpustila, i tak je ale právě z Klusových úst podobné kázání značně pokrytecké.

Ale Jak se zdá, Tamaře to vůbec nevadí. „Byla to pro nás první taková zkušenost a měli jsme z ní obrovský respekt. Publikum však bylo laskavé a přijalo nás. Byla to nádherná zkušenost a nám bylo obrovskou potěchou být součástí tak významného večera, který patřil všem laskavým lidem, kteří svou bezpodmínečnosti a lidskosti dělají náš svět krásnějším místem,“ rozplývala se na sociálních sítích!

Témata: Tomáš Klus Tamara Klusová