Novotný přiznal, proč už nepracuje pro Soukupa. Ve hře byla i jeho milenka

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. října 2018 13:23 | Aktualizováno: 17. října 2018 15:25

Novotný v rozhovoru pro DVTV hovořil mimo jiné o svém angažmá v televizi Jaromíra Soukupa. Na Barranově nahradil Kateřinu Kristelovou v pořadu Aféry. Jenže se tam dlouho neohřál!

Teď se o řediteli televize a hlavním moderátorovi Soukupovi se Novotný vyjádřil jako o člověku, který není špatný, ale je docela narcistní. Prozradil také, proč nakonec z obrazovek zase zmizel. „Odešel jsem z Barrandova kvůli Kateřině Brožové. Tečka. Víc to nebudu řešit,“ prozradil bulvárník, který se nově připravuje na roli starosty v pražských Řeporyjích.

„Musel jsem odejít kvůli Brožové. Já dokážu bojovat s lecčím a za leckoho, jako profesionál, ale s milenkou generálního ředitele se prát nedovedu,“ prozradil  šokovanému moderátorovi Martinu Veselovskému Novotný.

„Řekli jsme si se Soukupem před několika lety, protože se známe dlouho, že spolu po dobu jeho vztahu s Brožovou nebudeme pracovat, to jsme porušili a taky to tak dopadlo. To je vše, co k tomu řeknu, nechci, aby mi volal,“ prozradil Novotný.

Jeho konec na obrazovce prý byl hodně, ale opravdu hodně rychlý. „Šel jsem jak namazanej blesk, asi jako každej. Ale dlouho mě držel. Na to, proti komu jsem stál, jsem vydržel dlouho,“ posteskl si.

Témata: Pavel Novotný Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Kateřina Brožová