Iva Pazderková by chtěla dítě! Má to ale jeden zásadní háček!

Iva Pazderková s přítelem 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. října 2018 10:47

Fotka, kterou zveřejnila herečka a komička Iva Pazderková, vyvolala spekulace o jejím možném těhotenství. To sympatická zrzka rychle popřela, naznačila ale, že by přírůstek do rodiny chtěla!

Iva na sociálních sítích zveřejnila fotku, kterou pořídil její přítel Hynek. ten stojí nahoře na schodech, herečka je kus za ním ohnutá přes zábradlí. „Ano. I tohle je láska. Když se váš partner baví tím, jak vám je...“ postěžovala si herečka.

Je zřejmé, že jí v tu chvíli nebylo právě nejlépe. I proto se fanoušci začali ptát, zda náhodou nešlo o těhotenskou nevolnost! Jenže tyto spekulace Iva ihned popřela. Špatně jí prý nebylo kvůli miminku, ale kvůli alkoholu! „Štamprlová nevolnost...“ uvedla. Samotnou fotku také doplnila hastagem #panáky.

Přesto Pazderková prozradila, že by přírůstek do rodiny chtěla! Jenže to prý není tak jednoduché. „Je to v plánu už dlouho. Není mi pětadvacet, tak to nejde tak snadno. Ale v plánu to je,” řekla deníku Super.

Zatím má ale osmatřicetiletá herečka jiné starosti! Pracovně je v jednom kole, navíc má rozepsanou knihu, kterou by ráda za pár měsíců vydala. A právě kvůli knize si nemůže zatím potomka dovolit! „Chci si sama zaplatit vydání své nové knihy, proto teď nemám peníze na jiné věci,“ svěřila se nedávno Blesku herečka s tím, že si nemůže ani pořídit nové auto!

Témata: Iva Pazderková