Komplikace ve StarDance? Kostymérky musí kvůli Tomicové přešívat kostýmy!

Pavla Tomicová ve StarDance září! 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. října 2018 14:56

Přestože nepatřili k favoritům, strhli na sebe hned první večer obrovskou pozornost! Herečka Pavla Tomicová a její taneční partner Marek Dědík ale hned první večer ve StarDance zazářili jako velké hvězdy! A už teď je jasné, že soutěž Pavle hodně svědčí!

Když začaly tréninky mluvila Tomicová o tom, že by byla ráda, kdyby se jí díky tanci podařilo shodit nějaké to kilo. To ale netušila, jak náročný trénink ji čeká!

Už po pár týdnech díky pravidelnému pohybu viditelně zhubla. A zatímco ona je ráda, kostymérky s tím mají starosti! Musí totiž Pavle přešívat taneční šaty!

„Je pravda, že váhově to není úplně tak dramatické, ale člověk se strašně zpevňuje,“ svěřila se Pavla serveru Super. Právě kostymérky díky ní dostávají pořádně zabrat. „Teď si stěžovaly kostýmní výtvarnice, že to jde nějak strašně rychle a že to nestíhají přešívat,“ směje se herečka.

Sama z toho prý ale má radost. „Ze začátku se nic moc nedělo, tak se ta figura formovala, ale teď už to začíná jít i z obvodu a je to takový hezký bonus k tomu tancování,“ prozradila Pavla.

Její velkou oporou je její manžel, herec Ondřej Malý, který ji samozřejmě přišel na první přímý přenos podpořit. „Nejvíc mě dojal manžel, protože když jsme se klaněli a pak jsem se otočila a viděla jsem na něj, tak to bylo nádherné a byl to ten největší potlesk, viděla jsem, že je dojatý,“ prozradila Tomicová.

Témata: Pavla Tomicová StarDance Marek Dědík