Šok! Gott měl mít s Bohdalovou dítě!

Karel Gott a Jiřina Bohdalová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. října 2018 10:25

Pokud je Karel Gott hvězda českého hudebního showbyznysu, tak Jiřina Bohdalová je herečka první třídy. Tyto dvě ikony české kultury spojuje pevné přátelství, ale nechybělo mnoho a mohlo mezi nimi být mnohem víc!

Karel Gott uvedl Jiřinu Bohdalovou do Síně slávy zábavního umění. Třetí ročník akce Mistr zábavního umění vyhlašované sdružením ARTES se před pár dny uskutečnil v pražském Divadle na Perštýně. A o cenách v hlasování rozhodlo kolegium přibližně 250 umělců.

Zpěvák při této příležitosti podotknul, že poprvé spolu oba točili už před 54 lety, a to Komedii s Klikou. On sám tam ale prý odehrál jen malou roli.

I to ale zaujalo Gottovu maminku, která chtěla, aby si její syn vzal Jiřinu za ženu. "Podle ní bychom měli krásné děti," podotkl zpěvák. Žertem pronesl, že by si spolu moc neužili, na což reagovala Bohdalová s tím, že by si Gotta zkrotila.

Bohdalová také vysvětlila, kdy odehrála svou první roli. "Ještě nekončím. A to jsem první roli měla v roce 1934 jako čtyřletá," řekla. Některé databáze jí totiž přisuzují jako první film až Pižla a Žižla hledají práci z roku 1937. Před kamerou ale stála už o tři roky dříve.

Témata: Karel Gott Jiřina Bohdalová